Als u op zoek bent naar horren, zijn er verschillende type deuren waaruit u kunt kiezen. Hieronder zullen we de drie meest voorkomende horren toelichten.

Plissé hordeur

Een plissé hordeur is de ideale oplossing om ongewenste insecten buiten te houden. Onze hordeur heeft een innovatief ontwerp en bestaat uit een combinatie van gevouwen gaas met zeer sterke stabilisatiekoorden in een aluminium frame. De plissé hordeur is daarom bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Deze deuren zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. De plissé hordeur is momenteel het meest gekozen type hordeur.

Inzethor

De meest bekende oplossing tegen insecten bij ramen, is een inzethor. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor raamkozijnen. Wij bieden u een handig bevestigingssysteem, waardoor u de inzethor snel en gemakkelijk kunt plaatsen en verwijderen zonder te hoeven boren of schroeven in uw kozijn.

Rolhor

Wij bieden u de mogelijkheid om vrijwel alle ramen van een rolhor te voorzien. Een rolhor is namelijk uitermate geschikt voor ramen die buiten uw handbereik liggen. De bediening van de rolhor kan in dit geval met een trekkoord worden uitgevoerd.

× Hoe kan ik je helpen?