Specialisten met een passie voor raamdecoratie

Al jaren zijn we bezig met het adviseren, inmeten en monteren van raamdecoratie. Wat ons onderscheidt, is dat we samen met u gaan kijken wat voor u de beste keuze is qua raamdecoratie. Hiervoor komen we graag bij u thuis. Wij brengen uiteraard onze stalencollectie mee en samen kijken we wat het beste bij uw interieur past. Het inmeten en monteren doen we uiteraard ook voor u. Zo zorgen we samen voor een prachtig eindresultaat! Wij zijn gevestigd in Bemmel en ons werkgebied is voornamelijk Midden-Nederland. Buiten dit werkgebied gaat in overleg.

Een eerlijke prijs

Berends at Home biedt u een eerlijke prijs omdat de producten rechtstreeks van de producent komen. Wij houden geen voorraden, hoeven geen dure winkelpanden te kopen of huren en er is geen sprake van tussenhandel. Hierdoor krijgt een kwaliteitsproduct tegen een prijs die bij u past.

Persoonlijk

Door onze persoonlijke aanpak en ons gratis advies aan huis, komen we samen tot een keuze die het beste bij uw interieur past.

Montage

Tegen een kleine meerprijs komen wij de bestelde producten bij u thuis monteren. We combineren het monteren met een gratis meetservice. Zo bent u ervan verzekerd dat onze producten passen.

Kwaliteit

Onze producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden direct vanuit de producent geleverd. We hebben al meer dan 25 jaar ervaring met de producenten van deze raamdecoratie op maat. 

Gratis advies

Wij bieden u gratis advies aan van onze gediplomeerde binnenhuisadviseur! Wij komen graag bij u thuis om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij nemen onze uitgebreide stalencollectie mee om samen met u te bekijken wat het beste bij u en uw interieur past.

Garantie

Omdat wij uitsluitend met A-merk producten werken, zijn wij ervan overtuigd dat u jarenlang plezier gaat hebben van onze producten. Als u als klant tevreden bent, zijn wij dat uiteraard ook. Zijn er desondanks toch problemen of klachten, dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing.

× Hoe kan ik je helpen?